Skip to content

Lasanje. 50 ahvatlevat vana ja uut retsepti

Publisher
Varrak
Author
Dwayne Ridgaway
Translator
Leena Suits
Lasanje on suus sulav vormiroog, mille kihid koosnevad Itaalias pastalehtedest aga Kreekas hoopis baklažaanilõikudest ning seal tuntakse seda toitu moussaka nime all. Kihtide vahele võib panna liha, juurvilju, juustu, ning siin võib juba iga perenaine oma oskusi näidata. Loomulikult võib lasanje olla maitsev argiroog, ent selle võib kerge vaevaga muuta ka millekski eriliseks ja võrratult maitsvaks. Lasanje on suurepärane roog, millega annab loovalt eksperimenteerida kõigil, kes armastavad süüa teha.

    Share

    Specification

    SKU
    0302074
    Publisher
    Published At
    2006
    Dimensions
    200x205
    Pages
    128
    EAN
    9789985312070
    Format
    Created At (custom)
    08.06.2006
    ISBN
    9985312074
    Translator

    Top Products

    Recently viewed