Skip to content

Maitsvad lilled

Publisher
Maaleht
Author
Toivo Niiberg
Editor
Ele Ainsoo
Suvelilled ei ole ilusad ja kasulikud ainult peenral või amplis, vaid üsna sageli ravimi, maitsetaime või isegi eraldi roana. Paljusid õisi võib segada toorsalatitesse, nendega võib kaunistada toite ja hiljem õieilu ka ära süüa. Toiduvalmistamise kõrval on väga tähtis ka serveerimis- ja kaunistamisoskus – siin on söödavatel lilledel lausa asendamatu koht täita. Suvelillede seas tuntumad tegijad on mungalill ehk kress, saialill, peiulill, päevalill ja magun. Üllatust peaksid pakkuma rebasheinad, lutiklill ehk perilla, portulak jt.
Meie lilleklumpidele on saabunud ka üsna kavalad ja kahepalgelised suvelilled, nagu näiteks riitsinus, mis ühelt poolt võib lausa tappa ja teisalt ravida.

    Share

    Specification

    SKU
    0644126
    Publisher
    Published At
    2010
    Dimensions
    145x245
    Pages
    144
    EAN
    9789985644126
    Format
    Created At (custom)
    06.05.2010

    Top Products

    Samalt autorilt