Skip to content

Mitut moodi sealiha

Publisher
Ajakirjade Kirjastus AS
Author
Harri Ilves, Heli Sepp
Sealiha on paljudele eestlastele lausa asendamatu toiduaine, millest saab valmistada nii kiireid kui aeganõudvamaid, nii kallimaid kui odavamaid, nii klassikalisi kui uudselt maitsvaid roogasid.
Nutikas kokk kasutab ära kogu sea n-ö ninast sabani. Sellest raamatust leiategi üle 50 isuäratava pildiga retsepti, mis aitavad nii tööpäeva lõpu tõhusa kõhutäie valikul kui ka peolaua üllatusterohke menüü tegemisel. Samuti saate teada, miks sealiha süüa ja mida kasulikku me sellest saame.

    Share

    Specification

    SKU
    3006060
    Published At
    2010
    Dimensions
    170x240
    Pages
    132
    EAN
    9789949476060
    Format
    Created At (custom)
    22.11.2010
    ISBN
    9789949476060
    Series

    Top Products

    Muud sama seeria tooted