Skip to content

Pitsa. 50 ahvatlevat vana ja uut retsepti

Publisher
Varrak
Author
Dwayne Ridgaway
Translator
Leena Suits
Ükski teine rahvustoit pole nii laialt levinud kui itaalia pitsa. Kuid pitsa ei ole üksnes traditsiooniline tomati- ja juustupirukas, see võib olla ka tõeline pidusöök. Käesolev raamat pakub pitsasid hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks ning koguni magustoiduks. Rikkalikult illustreeritud retseptiraamat õpetab erinevate pitsade valmistamist nii ahjus kui grillis, lisaks on retsepte tõelisele gurmaanile nagu näiteks röstitud küüslauguga loomafilee ja portobello seentega pitsa, kuldsete kartulitega grillpitsa või hoopis mure õunapitsa magustoiduks.

    Share

    Specification

    SKU
    0302082
    Publisher
    Published At
    2006
    Dimensions
    200x205
    Pages
    128
    EAN
    9789985312087
    Format
    Created At (custom)
    08.06.2006
    ISBN
    9985312082
    Translator

    Top Products

    Recently viewed