Skip to content

Räim & heeringas

Publisher
Sinisukk
Translator
Kadri Papp
Editor
Evelin Piip
Rootsi mainekates restoranides töötanud ja arvukates televisioonisaadetes esinenud mitmete kokaraamatute autori Fredrik Erikssoni kirjutatud raamat kalatoitudest sisaldab sadu klassikalisi ja uudseid retsepte heeringast ja räimest. Pikka aega eestlaste põhitoiduks olnud kaladest tehtud road sobivad nii suupisteteks kui ka lõuna- ja õhtusöögiks. Jagatakse näpunäiteid odavate ja tervislike kalade puhastamiseks, fileerimiseks ja marinaadide valmistamiseks. Raamatu lõpuosas on tutvustatud sobivaid lisandeid kalatoitude juurde ja lisatud nende valmistamisõpetus.
    Delivery 1-3 working days

      Price:21,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      08140736
      Publisher
      Published At
      2013
      Dimensions
      230x200
      Pages
      128
      EAN
      9789949340736
      Format
      Translator

      Top Products