Suur toiduallergia käsiraamat

Toiduainete talumatus, sellega toimetulek ja 150 retsepti tervislikuks toitumiseks
0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
„Suur toiduallergia käsiraamat“ sisaldab 150 retsepti, millest on välja jäetud tavalisemad allergeenid ja gluteen, mis on peamised toiduallergia ja -talumatuse põhjustajad.
Kas teadiste, et peamisi allergilisi reaktsioone kutsuvad esile kümme tavalisemat allergeeni? Põhinedes kõige uudsemale ja laialdasemalt kättesaadavale infole, on see asendamatu teejuht kõigile, kes peavad toime tulema allergiate ja talumatusega, kui ka neile, kes kahtlustavad, et neil võib olla toiduallergia ja tahavad teada, kuidas selles kindel olla.
Avasta tervis praktilise nõu kaudu, kuidas elada toiduallergiate ja-talumatusega, ning planeeri allergeenivaba dieeti maitsvate ja toiteväärtuselt tervislike retseptidega, milles pole allergeene, mis teie tervist ebasoodsalt mõjutavad. Toiduallergiad on väljakutse terveks eluks, kuid mõistes, mis neid põhjustab ja kuidas nad arenevad, saate te vältida ohte enda heaolule ja saavutada hea tervis.
Kergesti mõistetav info ja vastused sagedamini küsitud küsimustele toiduallergia kohta.
Usaldusväärsed soovitused, kuidas tulla toime toiduallergia ja -talumatusega. Sisaldab: maapähkel, puupähklid, kala, karbid, koorikloomad, piimaallergia ja laktoositalumatus, muna, soja, nisu, seesamiseemned, sulfaaditundlikkus, sinep. Lisaks maisi-, puuvilja- ja juurviljaallergia ning monosoodium glutamaadi tundlikkus.

Product is sold out!