Türgi köök

Gönül Paksoy  (Author)
Türgi köögikunst on pika ajalooga, suurte traditsioonidega, värvikirev, kontrastiderohke ja väga maitsev. Õitsengu ja maailmakuulsuse saavutas türklaste kokakunst Osmani impeeriumi ajal, kuid head rooga osati Türgis valmistada juba ammu enne seda.

Raamat "Türgi köök" esitleb selle vaimustavalt rikka toidukultuuri parimaid ehteid. Autor Gönül Paksoy, kes muuseas tuntud ka moekunstniku ja disainerina, matkab läbi erinevate toorainete ja valmistusviiside, lihtsate ja keerulisemate retseptide.

Türgi köök - see on palju enamat kui kogu maailmale tuntud kebab. Rikkalikud kala- ja mereanniroad, köögiviljatoidud, toidud oliiviõliga, lugematud erinevad dolmad ja väga maitsvad saialised, erinevad pilafid... Kõik väärib järele tegemist. Raamatule on eessõna kirjutanud endine Türgi suursaadik Eestis, proua Sule Soysal.
Product is not available

Last comments

Average rating missing (0 total voters)
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
Share your thoughts with other customers
Adding to Cart...
Adding to Wishlist...
Close
This is a required field.
Please enter 2 or more characters.
This is a required field.
Please enter 2 or more characters.
First name is not valid.
This is not an email address.
Email address is required.
This email is already registered.
This is not an email address.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
Enter a valid password.
Please enter 6 or more characters.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
There is already an account with this personal/company code
Invalid Estonian personal code
This is a required field.
Birthday field is not valid.
Email, identification code or password is wrong.