Otse lehe sisu juurde

Kääritamine – alustame algusest

Võta aega maha ja valmista toitu, mis säilib

Autor
Mark Diacono
Kirjastus
Sinisukk
Tõlkinud
Evelin Arak
Toimetanud
Stella Sägi
Kääritamine on õrn kunst, mis võimaldab või soodustab toidul kasulike bakterite toimel millekski maitsvaks ja toitvaks muutuda. „Kääritamine – alustame algusest“ õpetab teile kõike, mida on kääritamisoskuste omandamiseks vaja. Raamatust õpid: —mis on kääritamine —millest ja kuidas alustada —millised on põhikoostisained —kuidas saavutada erakordseid maitseid Lihtsate näpunäidetega raamatust leiad lisaks mitmeid retsepte, et valmistada näiteks kimtšit, hapukurke või kombucha’t.
    Tarne 7 tööpäeva

      Klubihind:22,36 €

      Hind:27,95 €

      Logi sisse ja säästa 5,59 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Kirjastus
      Tootekood
      34992384
      Ilmumisaasta
      2022
      Mõõdud
      190x138
      Leheküljed
      176
      Ribakood
      9789949082384
      Keel
      Tõlkinud
      Toimetanud

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt