Otse lehe sisu juurde

Sügavkülmutamine

Maasikatest ja vaarikatest aedubade ja maitseroheliseni

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Toivo Niiberg
Toimetanud
Liisi Lees-Leesmaa
"Sügavkülmutamine on põhjamaades ja kõrgmäestikes toiduainete ammu tuntud säilitusviis, mis on populaarne ka tänapäeval. Sügavkülmutades säilivad C-vitamiin, eeterlikud õlid ning muidu kiiresti riknevad valkained. Võrreldes keemiliste säilitusviisidega mõjutab sügavkülmutamine toiduainete omadusi tunduvalt vähem, sest keemilisi ühendeid (näiteks konservante) ei lisata, seetõttu on sügavkülmutamine palju tervislikum ja looduslähedasem. Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele sügavkülmikuid ning aia- ja metsasaaduste, liha, kala ja kondiitritoodete erinevaid sügavkülmutamis- ja sulatamisviise. Samuti kirjutab ta külmutamise ja sügavkülmutamise olemusest ja peamistest vigadest, millega külmutamisel ja sulatamisel kokku puututakse. "
    Tarne 7 tööpäeva

      Soodushind:15,99 €-36%

      Hind:24,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      08144727
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2016
      Mõõdud
      220x165
      Leheküljed
      216
      Ribakood
      9789949344727
      Keel
      Lisamise aeg
      04.07.2016

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Viimati vaadatud