Otse lehe sisu juurde

Toidu kuivatamine kodus

Puuviljanahast vinnutatud lihani

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Michelle Keogh
Tõlkinud
Piret Orav
Toimetanud
Keit Lipp
"Toidu kuivatamise kunst ulatub tagasi iidsetesse aegadesse, kui talvevarudel tuule ja päikese käes kuivada lasti. Tänapäeva köögis on selleks paljude eeliste ja kasutusvõimalustega abimeheks toidukuivati. Raamatus kirjeldatakse erinevate toiduainete kuivatamise protsesse, antakse kasulikke näpunäiteid toidukuivati ja kuivatamiseks sobivate toiduainete valikuks, bakterite kasvu vältimiseks ning toidu kuivatamiseks ettevalmistamiseks. Lisatud on ka põnevad retseptid. Iga peatükk keskendub eraldi ühele oskusele alates lihtsast puu- ja köögiviljade kuivatamisest ning lõpetades puuviljanahkade valmistamise, liha vinnutamise, pähklite ja seemnete kuivatamise, imemaitsvate toortoidusuupistete ja maiustuste ning isegi lemmikloomadele mõeldud tervislike maiuste valmistamisega. "
    Tarne 7 tööpäeva

      Hind:26,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      08144420
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2016
      Mõõdud
      205 x 225
      Leheküljed
      192
      Ribakood
      9789949344420
      Keel
      Lisamise aeg
      21.09.2016
      Tõlkinud
      Toimetanud

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt