Otse lehe sisu juurde

Maaköök

Autor
Jocasta Innes
Kirjastus
Varrak
Tõlkinud
Kaja Riikoja, Lii Tõnismann
Toimetanud
Riina Tobias
Raamat on meeleolukas tagasipõige aegadesse, kui toit tehti viimseni valmis kodus, ja annab ilmekalt aimu, kuidas see tol ammusel ajal toimus. Kas mäletad veel lapsepõlveaegseid õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud saia, omatehtud moose-küpsiseid-kooke ja seda, kuidas kogu pere köögilaua taga kokku sai? Just sellise pildi manab silme ette Jocasta Innesi klassikaks kujunenud raamat. Kuidas valmistada kodus juustu ja võid, vorsti ja marineeritud aedviljahoidiseid; kuidas meisterdada plekist küpsisekarbist suitsutuskarp ja kohe liha või kala suitsutada; kuidas liha soolata … ja veel rohkesti muudki. See on raamat neile, kes armastavad maitsvat, tervislikku ja traditsioonilist toitu, mis on tehtud korralikult ja ilma säilitusaineteta. Autor jagab lahkelt suurepäraseid teadmisi ja räägib sinna vahele niisamagi juttu, peale praktilise väärtuse kokanduse teejuhina pakub see raamat sulaselget lugemisrõõmu. „Maaköögi” kirjutisest tõuseb kindlasti kasu kõikidele toidusõpradele, kes pole ülearu pepsid ja armastavad mineviku teinekord üsna vängetki hõngu.
    Tarne 7 tööpäeva
    Viimased eksemplarid

      Soodushind:5,99 €-79%

      Hind:27,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Kirjastus
      Tootekood
      3991730
      Ilmumisaasta
      2019
      Mõõdud
      246x189
      Leheküljed
      288
      Ribakood
      9789985346730
      Keel
      Toimetanud

      Kategooria Top 10