Otse lehe sisu juurde

Toitlustusteenindus. Praktiline kulinaaria

Kirjastus
Avita
Autor
Sirje Rekkor, Anne Kersna
Õppevahend on mõeldud kasutamiseks toitlustus-, teenindus- ja hotellieriala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusfirmade ja hotellide köögitöötajatele. Õpik on vastavuses EV Haridusministeeriumi kokkade koolituse riikliku õppekavaga. Õpikusse on koondatud köögitöös olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest. Samas on ka praktilisi näpunäiteid toiduainete kaalumiseks ja maitseainete kasutamiseks toidu valmistamisel. Õpik sisaldab retsepte puljongite, kastmete, suppide, köögiviljalisandite ja -roogade, putrude, pastatoitude, kohupiima- ja munaroogade, liha- ja kalaroogade, magusroogade ning küpsetiste valmistamiseks.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0204489
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    1999
    Mõõdud
    205x300
    Leheküljed
    370
    Ribakood
    4741231000273
    Lisamise aeg
    01.01.2001

    Kategooria Top 10