Otse lehe sisu juurde

Heeringas ja räim

Kirjastus
Kunst
Autor
Leif Mannerström
Tõlkinud
Heidi Saar
“Ma armastan heeringat ja räime juba lapsest saadik. Ma olen neid püüdnud, valmistanud ja nautinud. Ja see on üks paganama hea raamat!”
Kokaraamatus “Heeringas ja räim” leiate enam kui 100 retsepti. Iga retsepti saadab tutvustav jutt, valmistamisõpetus, leidub nii uusi kui ka vanu hõrgutisi. Marineeritud heeringat ja räime, vormi- ja pajaroogi, graaviheeringat ja -räime, praetud heeringat ja räime. Retsepte, kus kasutatakse vürtsikilu ja hapuräime. Siit leiab tolle merehõbeda armastaja kõik vajaliku.
Leif Mannerström on üks parimaid kalakokki Rootsis. Teda on palju tunnustatud, kiidetud ja auhinnatud. Maitse on tema elu ja oma kutsumust järgides loob ta oma Göteborgi sadamasuudmes asuva kalarestorani “Sjömagasinet” külastajaile kõige imelisemaid elamusi.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0227658
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2010
    Mõõdud
    197x200
    Leheküljed
    216
    Ribakood
    9789949437658
    Lisamise aeg
    06.01.2010
    Tõlkinud

    Kategooria Top 10

    Sama hinnaga