Otse lehe sisu juurde

Kalahitid

Kirjastus
Rahva Raamat AS
Autor
Pille Enden, Lia Virkus
Kas tead, kuidas marineerida silmu ja angerjat, kuidas teha tursamaksa, siiaäkist ja lõhe-ceviche`t? Kuidas valmistada vürtsikilu või marineerida räimi? Kuidas küpsetada lõhet madalal temperatuuril, marineerida kalašašlõkki või mida teha ümarmudilaga? Kuidas keeta ja marineerida kaheksajalga, praadida kammkarpe või teha maitsvat krevetisalatit muna ja kalamarjaga? Meie armastame kala süüa ja kalaroogi valmistada. Sest need on maitsvad, valmivad kiirelt ja lihtsalt ning on tänu headele kalarasvadele ka väga kasulikud. Kalalembestena leidub meie igapäevasel toidulaual merehõbedat üsna tihti, igal aasta- ja kellaajal ning mitmel moel – praetuna, küpsetatuna, õrnsoolatuna, marineerituna, pošeerituna. Olgu kala valge või punane, ikka on see inspireerinud nii juba tuttavaid kalaroogi valmistama kui ka uusi katsetama. Mereande oma kodus nautida on tõesti tore! Selle kogumiku kaante vahele oleme koondanud üle 80 lemmikretsepti. Leiad siit: maitsvaid pirukaid ahvatlevaid võileivatorte ja leivakatteid sametisi suppe kergeid ja toitvaid salateid võluvaid suupisteid ja külmi eelroogi nauditavaid sooje pearoogasid parimaid kastmeid ja muid lisandeid justnimelt kalaroogade juurde Armas kalasõber, tule koos meiega kulinaarsetele kalavetele!

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    32421840
    Ilmumisaasta
    2021
    Mõõdud
    240x170
    Leheküljed
    160
    Ribakood
    9789916661840
    Keel

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud