Otse lehe sisu juurde

Liha ja kala suitsutamine, soolamine ja kuivatamine

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Turan T. Turan
Tõlkinud
Virge Õuemaa
Toimetanud
Laura Mägi
"Liha ja kala kodus suitsutamise, soolamise ja kuivatamise sammsammuline teejuht: alates hõrgust soolalõhest ja lõpetades isuäratavate kuumsuitsutatud kanatiibade ning soolatud peekoniga. Turan T. Turan tutvustab kõiki olulisi suitsutamise ja kuivatamise viise ning keerulisemaid soolamisprotsesse. Alustamine ei nõua kulukat varustust, vaja läheb ainult ahju või grilli! Töökäiku tutvustavad fotod ja juhtnöörid aitavad tundma õppida rohkem kui 50 meetodit. Raamatust leiate juhtnöörid • kuum- ja külmsuitsutamiseks sisetingimustes ning juhendi oma väliahju ehitamiseks; • liha kuivatamiseks, mis pikendab säilimisaega ja on ideaalne suupistete – vinnutatud liha, salaamide ja vorstitoodete – valmistamisel; • kuiv- ja märgsoolamiseks, mida saab kasutada mahlaste praadide või täiusliku soolaliha, peekoni ja sinkide valmistamiseks. "

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    08144482
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    195 x 250
    Leheküljed
    224
    Ribakood
    9789949344482
    Keel
    Lisamise aeg
    24.10.2016
    Tõlkinud
    Toimetanud

    Kategooria Top 10