Otse lehe sisu juurde

Parimad palad. Anni Arro. Best of the best

Kirjastus
Menu Kirjastus
Autor
Anni Arro
Armumised tulevad ja lähevad, aga päris armastus jääb. Samamoodi on toiduretseptidega – mõni retsept on ja jääb, kui mõelda Anni Arro kohvikute ja raamatute peale. Raamatus “Parimad palad” on valik parimatest. Raamatu ingliskeelne pealkiri kinnitab: “Best of the best”. Kuidas valik tehti? Aja jooksul on autori poole pöördunud paljud inimesed ja avaldanud kiitust oma lemmikretseptide eest, mille nad on tema raamatutest või kokasaadetest kõrva taha pannud ning oma kööki üle võtnud. Selles raamatus on natuke kilu, peeti, lehtpeeti, spinatit, kõrvitsat, kitsejuustu, baklažaani, avokaadot, kinoad ja muid “anniarrolikke” tooraineid. See raamat on vahekokkuvõte Anni Arro 12 aasta pikkusest loomeperioodi paremikust, mis toetub inimeste tagasisidele ja tema kohvikute müügiaruannetele. Anni Arro andis oma esimese raamatu välja aastal 2006, olles siis vaid 23-aastane. Sellest saati on ta kõik oma kodused, telesaadete ja kohvikute loomisega seotud parimad retseptid jäädvustanud raamatutesse: “Salatid, pirukad ja suupisted”, “Sepamaa talu köök” 1 ja 2, “Haapsalu retsepte ja maitseid”, “Itaalias, Sepamaal ja Pelgulinnas” ning viimasena ilmus 2013. aastal “Toidupäevik”. “Parimad palad” sobib hästi nii kodukööki kui ka kingituseks.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    3029115
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    240x170
    Leheküljed
    264.0000
    Ribakood
    9789949549115
    ISBN
    9789949549115

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel