Otse lehe sisu juurde

Parimad palad valgest kalast

Kirjastus
Hea Lugu
Autor
Pille Enden
Toimetanud
Tiina Lebane
Valge kala mõiste alla mahub õige palju kalu meilt ja mujalt, nii suuremaid kui ka väikseimaid. Näiteks koduvetest tuttavad räim ja heeringas, ahven ja haug, koha ja siig, aga ka mujalt pärit kalad, nagu paltus või klaarsäga. Enamikus roogades ei peagi kasutama just konkreetset kala, vaid võib lähtuda käesolevast püügihooajast või maitse-eelistusest. Valge kala on ütlemata õrn ja hõrk ega vaja erilisi kokkamisvõtteid või maitseaineid. Kala valmib kiiresti, mistõttu kõige enam tuleb tähelepanu pöörata hoopis sellele, et seda mitte üle küpsetada ega üle maitsestada. Valge kala sobib nii argi- kui ka peolauale ja raamatus ongi retsepte mõlemaks puhuks. Leiad siit näiteks värvilise õrnsoolasiia, rohelise ahjukala, koduahju suitsukala, vermutikastmes kala, krõbedate kalaampsude, hõrkude kalakotlettide ja veel paljude teiste kalatoitude õpetused.
    Tarne 1-3 tööpäeva
    Viimased eksemplarid

      Hind:17,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      49542321
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2022
      Mõõdud
      200x165
      Leheküljed
      64
      Ribakood
      9789916702321
      Keel
      Toimetanud

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Viimati vaadatud