Otse lehe sisu juurde

Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Tiina Lebane
Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et enam kui 2 aastat on räim ametlikult meie rahvuskala? Saa ka sina selle soodsa hinna ja erakordselt suure toiteväärtusega kalaga sõbraks. Raamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne valmistada nii argiroaks kui ka pidutoiduks. Selle väikese hõbedase kala ainulaadsus peitubki valmistusviiside rohkuses: keeda, küpseta, prae, grilli, marineeri, suitsuta! Pealegi maitseb räim ühtviisi hästi nii külmalt kui kuumalt. Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    3004075
    Ilmumisaasta
    2009
    Mõõdud
    165x200
    Leheküljed
    116
    Ribakood
    9789949454075
    Lisamise aeg
    23.09.2009

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted