Targalt toitumise ja treenimise käsiraamat

Täiendatud trükk
0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
23,66 €
Tavahind: 24,90 €
Saadavus kauplustes
Targalt toitumise ja treenimise käsiraamatu esmaversiooni ilmumisest on möödas neli aastat. Lugejad on selle hästi vastu võtnud ja optimistlik trükitiraaž 5000 eksemplari on tänaseks läbi müüdud.
Huvi treeningmetoodika ja toitumise vastu ei ole aga ajas vähenenud.
Selle nelja aastaga on pildile tulnud mitu uut spordiala, mis oma olemuselt tihedalt põimuvad jõutreeninguga ning millel kasutatakse ka sarnaseid treeningpõhimõtteid ja -vahendeid.
Üks sellistest uutest aladest on kalisteenika, mis kogub populaarsust just nooremate harjutajate seas. Maailmas väga tuntuks saanud crossfit tõstab pead ka Eestis ja seetõttu vaatame sügavamalt sisse sellegi peensustesse. Kõige uuem fitnessi distsipliin fitness challenge on samuti lühikese ajaga ligi meelitanud hulga uusi võistlejaid. Milline on nende alade olemus ja kuidas on vaja treenida, et neis edukaks saada? Just neile küsimustele leiad siit kaante vahelt vastused.
Täiendanud on ka kulturismi ja fitnessi alade ajaloo osa. Viimaste aastatega on tulnud juurde uusi kategooriad ja edukaid sportlasi – vaatame ka needki üle.
Meeletu areng on toimunud välijõusaalide arengus. Seetõttu on raamatu uude versiooni lisatud välijõusaalide metoodika ja harjutamisvõimalused ning trennikavad.
Toitumise osasse on lisandunud mõne uue toidukavad, mida soovi korral enda eesmärkide täitmiseks kasutusele võtta. Ning neile, kes esimest versiooni pole lugenud, saavad vastused põletavatele küsimustele: Kuidas kõige effektiivselt rasva põletada? Kuidas lihasmassi lisada? Kuidas suurendada jõunäitajaid? Milline on õige treening teie eesmärke silmas pidades? Toidulisandid, miks ja kellele? Millised on toitumisega seotud müüdid ja miks need ei kehti? Kuidas paremini taastuda?
Lisaks leiad siit raamatust palju praktilisi trenni-ja toitumisplaane, mida saad kohe kasutusse võtta, et saavutada enda unistuste keha. Ott on olnud spordiga seotud üle 40 aasta. Kõik, mis siin raamatus kirjas, on praktikas läbi proovitud.Meetodite edukust kinnitavad nii Oti enda kui ka ta õpilaste tulemused, lisaks paljude harrastussportlaste imelised muutumised.
Loodame, et uue versiooni soetavad ka need, kellel esmaversioon juba olemas, sest täiendatud trükis on kokku lausa sada lehekülge uusi teadmisi!
Tarne 1-3 tööpäeva
23,66 €
Tavahind: 24,90 €
Saadavus kauplustes