Otse lehe sisu juurde

Tervise hoidmise toidud 3. Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Maire Vesingi
Üle 80 retsepti sisaldav põhjalik kokaraamat on mõeldud kõigile, kes peavad loobuma igapäevases toidus lehmapiima ja gluteeni sisaldavatest toiduainetest. Raamatu autor Maire Vesingi õpetab igapäevaelus välja tulevasi kokki ning korraldab eritoitumise koolitusi, näiteks lapsdiabeetikute vanematele. Ka oma pereliikmetele on tal tarvis valmistada toite ilma lehmapiima ja nisuta. Seetõttu teab ta, et piima- ja gluteenitalumatus ei takista tegemast ega nautimast mitmekesiseid ja maitsvaid roogi. Koostöös toitumisterapeut Annely Sootsiga valminud kokaraamat sobib nii neile, kes soovivad muuta oma toidulauda tervislikumaks, kui ka neile, kelle tervis ei luba sugugi tarbida gluteeni, laktoosi ja kaseiini, osa retsepte on ka ilma munata. Lisaks retseptidele pakub raamat rohkesti kasulikku teavet toitumise abil tervise hoidmise kohta. Raamat on „Tervise hoidmise toitude“ sarjas kolmas. Sellele eelnesid „Diabeetiku kokaraamat“ ja Gluteenivabad toidud“.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0740441
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    250x205
    Leheküljed
    176
    Ribakood
    9789949390441
    Keel
    ISBN
    9789949390441

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt