Skip to content

Hernes aias ja köögis

Publisher
Maalehe Raamat
Author
Maia Raudseping, Saima Kalev, Toivo Niiberg
Herne kasutusala on lai - valmimata teri tarvitatakse rohelise hernena nii värskelt kui konserveeritult; kuivatatud teri toiduks, söödaks ja toiduaine- ning keemiatööstuses; vahekultuurina mullaviljakuse tõstmiseks jne. Käesolevas raamatus kirjeldatakse nii aedhernest kui ka põldhernest ning kasutuse poolest sarnaseid kultuure nagu lääts ja kikerhernes. Kirjeldatud on nii Eestis aretatud sorte kui ka osa välismaiseid, mida meil kasvatatakse.

    Share

    Specification

    SKU
    0640890
    Published At
    2000
    Dimensions
    145 x 210
    Pages
    112
    EAN
    9789985640890
    Format
    Created At (custom)
    01.01.2001
    ISBN
    9985640896

    Top Products

    Recently viewed