Skip to content

Idandid ja võrsed toidus

Author
Toivo Niiberg
Publisher
Hea Lugu
Editor
Meeli Müüripeal, Hille Pungas
Idandid ja võrsed tugevdavad tervist ja värskendavad olemist, sest neid süües saame palju kasulikku. Toivo Niiberg selgitab raamatus idandite ja võrsete väärtusi ja tutvustab kultuurtaimi, mille seemneid on eriti kasulik idandada. Idandama õpetab ta oma kogemustele tuginedes. Head taimetundjad leiavad kevadist värskendust ka lillepeenrast ja Eesti loodusest. Kas teate, kuidas maitsevad näiteks hosta-, kuuse-, kadaka-, angervaksa-, põdrakanepi-, humala-, merikapsa- ja põldosjavõrsed? Gurmaanist autor jagab ka idandite ja võrsetega toitude retsepte.
    Delivery 1-3 working days

      Price:24,95 €

      Share

      ...

      ...