Kahe nädala menüü kooliõpilasele

0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Käsiraamatu eesmärk on pakkuda väljatöötatud retseptide alusel koolile võimalust koostada menüü, mis koosneb just Eesti toidukultuurile omastest toitudest. Omaette peatükk sisaldabki ideekaarte eestimaise tooraine kasutamise võimalustest. Ideekaartide alusel on väga mugav kombineerida erinevaid tooraineid ja kaarte saab täiustada vastavalt tooraine kättesaadavusele ja uutele ideedele.

Muidugi antakse käsiraamatus ülevaade õpilase organismile vajalikest toitainetest, tutvustatakse tema toitumise põhialuseid ja toitlustamisele esitatavaid nõudeid koolis.

Käsiraamatuga kaasas oleval CD-l on kahe nädala tehnoloogilised kaardid toiduenergia- ja põhitoitainearvutuste ning vajalike valemitega. Kõiki neid on võimalik muuta vastavalt laste arvule, ja see teeb päevamenüüde kalkuleerimise käepäraseks ja otstarbekaks.

Tegu on hea abivahendiga nii kooli juhtkonnale kui ka kokale menüü koostamisel ja muutmisel vastavalt soovile ja vajadustele.

Käsiraamatu koostamist on juhendanud oma ala hinnatud spetsialist Anne Kersna. Konsultandid on tervisliku toitumise juhtivspetsialistid Tagli Pitsi ja Sirje Jaansoo.
Product is sold out!