Skip to content

Klassikaline kokaraamat

Enam kui 650 lihtsat nippi ja 400 läbiproovitud retsepti

Publisher
Varrak
Translator
Lii Tõnismann
Selles mahukas, 400 isuäratava retseptiga kokaraamatus on rohkelt häid nõuandeid põhiliste toiduvalmistamistehnikate omandamiseks. Olgu tegemist maitsva puljongi või kastme valmistamisega, liha või köögivilja puhastamisega, kookide või saiade küpsetamisega – väärt teadmisi leiavad siit nii algajad kui ka vilunud kokad. Raamat on kergesti kasutatav, iga toiduainete rühma juures õpetatakse nende töötlemise põhioskusi, mis on põhjalikult lahti seletatud ja fotodega illustreeritud. Eraldi käsitletakse kala ja mereande, liharoogasid, pastat, küpsetisi ja magustoite ning hoidiseid.

    Share

    Specification

    SKU
    0309093
    Publisher
    Published At
    2009
    Dimensions
    250x180
    Pages
    464
    EAN
    9789985319093
    Format
    Created At (custom)
    04.09.2009
    Translator

    Top Products

    Recently viewed