Parimad palad. Anni Arro. Best of the best

0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Armumised tulevad ja lähevad, aga päris armastus jääb.
Samamoodi on toiduretseptidega – mõni retsept on ja jääb, kui mõelda Anni Arro kohvikute ja raamatute peale. Raamatus “Parimad palad” on valik parimatest. Raamatu ingliskeelne pealkiri kinnitab: “Best of the best”.
Kuidas valik tehti? Aja jooksul on autori poole pöördunud paljud inimesed ja avaldanud kiitust oma lemmikretseptide eest, mille nad on tema raamatutest või kokasaadetest kõrva taha pannud ning oma kööki üle võtnud.
Selles raamatus on natuke kilu, peeti, lehtpeeti, spinatit, kõrvitsat, kitsejuustu, baklažaani, avokaadot, kinoad ja muid “anniarrolikke” tooraineid. See raamat on vahekokkuvõte Anni Arro 12 aasta pikkusest loomeperioodi paremikust, mis toetub inimeste tagasisidele ja tema kohvikute müügiaruannetele.
Anni Arro andis oma esimese raamatu välja aastal 2006, olles siis vaid 23-aastane. Sellest saati on ta kõik oma kodused, telesaadete ja kohvikute loomisega seotud parimad retseptid jäädvustanud raamatutesse: “Salatid, pirukad ja suupisted”, “Sepamaa talu köök” 1 ja 2, “Haapsalu retsepte ja maitseid”, “Itaalias, Sepamaal ja Pelgulinnas” ning viimasena ilmus 2013. aastal “Toidupäevik”.
“Parimad palad” sobib hästi nii kodukööki kui ka kingituseks.
Product is sold out!