Raamat juustust

0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Piimandusühistu EPIIM on valinud lähemaks tutvumiseks juustutraditsiooniga
raamatu, mille esimene osa räägib huumorikalt ja asjakohaste faktidega maailma kuulsate juustusortide tekkimisloost.
Raamatu autor Alexander Ettl toob teises raamatu osas teieni 75 pikantset retsepti maadest, kus nauditakse juustu ja juusturoogi. Raamatut ilustavad ülemaailmse tuntuse saavutanud staar-food fotograafi Hans joachim Döbbelini fotod.
Kuna retseptides esinevaid juustusorte pole alati eesti poelettidelt leida, siis pakub EPIIM oma toodangust valiku juustusorte, mis sobivad retseptides asendama võõramaiseid tooteid.

Tegemist on tõeliselt mõnusa raamatuga, mis ei tohiks puududa ühegi toimeka perenaise köögi riiulist!

Product is sold out!