Skip to content

Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925-1926)

Publisher
Lydia Hotell OÜ
Author
Lauri Ülenurm, Karl Pajussaar, Andrus Saartok,
Editor
Siiri Ombler
Hõlm on restoran, mis kuulub restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide valikul Balti-ja Põhjamaade parimate restoranide hulka terve enda tegutsemisaja jooksul. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm. Uus retseptiraamat sisaldab endas Lydia Grünmann Holmi kirjutatud retseptikogust retsepte ja ka uusi meie kokkade poolt väljatöötatud retsepte.
    Delivery 7-14 working days

      Price:35,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      7170972
      Published At
      2018
      Dimensions
      240x200
      Pages
      132
      EAN
      9789949887972
      Language
      Format
      Designer

      Top Products