Skip to content

Suur grillimise käsiraamat

Ahjud ja grillid, tehnikad ja retseptid

Publisher
kirjastus TEA
Author
Benjamin Bartlett
Editor
Kaari Tamm
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks • 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni • Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks • 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni • Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid

    Share

    Specification

    SKU
    0241958
    Publisher
    Published At
    2013
    Dimensions
    220x280
    Pages
    184
    EAN
    9789949241958
    Format

    Top Products