Suur grillimise käsiraamat

Ahjud ja grillid, tehnikad ja retseptid
Benjamin Bartlett  (Author)
Edited: Kaari Tamm
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid

Shipping : 7-14 workdays
Viimased eksemplarid
Viimased eksemplarid
Quantity
€23.59
Apollo Club price: €22.41
Saadavus kauplustes
  • Subtitle: Ahjud ja grillid, tehnikad ja retseptid
  • Product code: 0241958
  • Barcode: 9789949241958
  • Added: Jul 11, 2013
  • Author: Benjamin Bartlett
  • Publishing company: kirjastus TEA
  • Year of publication: 2013
  • Book format: Hardcover
  • Pages: 184
  • Size: 220x280
  • Edited by: Kaari Tamm

Last comments

Average rating missing (0 total voters)
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
Share your thoughts with other customers
Adding to Cart...
Adding to Wishlist...
Close
This is a required field.
Please enter 2 or more characters.
This is a required field.
Please enter 2 or more characters.
First name is not valid.
This is not an email address.
Email address is required.
This email is already registered.
This is not an email address.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
This is a required field.
Enter a valid password.
Please enter 6 or more characters.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
There is already an account with this personal/company code
Invalid Estonian personal code
This is a required field.
Birthday field is not valid.
Email, identification code or password is wrong.