Skip to content

Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini

Publisher
Ajakirjade Kirjastus
Author
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa
Mis tähendab „elus” tatar? Miks on vaja niigi heade omadustega toortatart veel idandada? Kui eestimaine toortatar on hele, miks poes müüakse nii heledat kui pruuni tatart? Toortatar on muutunud meie söögilaual vägagi populaarseks. See tervisesõbralik tooraine on üsnagi igapäevane juba paljudes restoranides ja koduköökides. Toortatraretsepte avaldatakse ajakirjades, toortatraroogi valmistatakse televisioonis, õpetatakse tegema kokakoolides ja lasteaedades. Meie raamatust leiad üle 30 uue põneva retseptiidee toortatrast, vastused eespool esitatud küsimustele ning palju häid nõuandeid toortatra idandamiseks, keetmiseks ja valmistamiseks. Toome raamatus välja ka tüüpilisemad vead, mida tehakse toortatra valmistamisel, et nüüdsest teil kõik õnnestuks. Samuti saad lugeda, miks toortatra söömine nii tervislik on ja õppida kõiki neid roogi ise valmistama kaunite piltide ning täpsete õpetuste järgi. „100 rooga“ sõsarsarja 33.raamat.

    Share

    Specification

    SKU
    0742148
    Published At
    2016
    Dimensions
    200x100
    Edition
    EAN
    9789949392148
    Language
    Format
    Created At (custom)
    23.08.2016
    ISBN
    9789949392148
    Series

    Top Products

    Muud sama seeria tooted