Vene maffia 1991-2019

Venemaa kuritegelike grupeeringute väljakujunemine
0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
20,85 €
Regular price: 21,95 €
Availability in stores
Nii algab Moskva maffiaadvokaadi Valeri Karõševi ülevaade Vene maffia väljakujunemisest ja arengust kolmekümne aasta jooksul:
"Peatunud Žigulist hüppas välja maskiga mees tumedas jopis, haaras automaadi ja hakkas meie suunas tulistama. Reageerisime välgukiirusel ja viskusime oma kallites ülikondades märjale kõnniteele. Tundus, et tulistamisele ei tulegi lõppu. Paljud läheduses viibinud inimesed kukutasid endid samuti maha ja hakkasid oma autode poole roomama. Kuulsin karjeid, ilmselt sai keegi haavata.
Järsku ilmusid kaubanduskeskuse uksele püstolitega noor¬mehed, kes hakkasid tulistama automaaturit. Algas tulevahetus. Automaatur oli sunnitud kummargile laskuma. Lõpuks hüppas ta autosse ja põgenes. Mitu autot kihutas talle järele. Kaldapealsele jäi vigastatud Lincoln.
Hilisõhtul edastati teleuudistes Sadko-Arkada juures aset leidnud tulistamise üksikasju. Sain teada, et tegu oli kahe vaenuliku grupeeringu arveteklaarimisega. Minu klient oli raskelt haavatud ja musta Volga juht juhuslikust kuulist tapetud, tulistamiskohast leiti üle kuuekümne padrunihülsi – erinevate relvade, sealhulgas automaatide ja püstolite omi."
Delivery 1-3 workdays
20,85 €
Regular price: 21,95 €
Availability in stores