Otse lehe sisu juurde

Hapenda ja marineeri

Kirjastus
Ühinenud Ajakirjad
Autor
Margit Aedla
Hapendamine ja marineerimine on sajanditevanune toidu säilitamise viis, mis on tänapäeval leidnud uue hingamise – mitte ainult säilivuse, vaid ka maitsete ja tervislikkuse tõttu. Niiviisi saab säilitada toitu pikemaks ajaks ilma keemiliste säilitusaineteta. Need kaks säilitusviisi takistavad riknemist põhjustavate bakterite ja hallituse teket ning võimaldavad nautida suviseid ja sügisesi vilju ka talvel. Eriväljaanne “Hapenda ja marineeri” viib lugeja avastusretkele mööda hapendamise ja marineerimise põnevaid radu – alustades lihtsatest retseptidest ja liikudes edasi keerukamate maitsekombinatsioonideni. Selle retseptikogumikuga inspireerime, harime ja julgustame katsetama. Siit leiad 99 tervislikku retsepti, rohkelt nõuandeid ja nippe, kuidas panna köögiviljad hapnema. Samuti erinevaid marinaadide võimalusi. Mõlemad meetodid pakuvad lõputult võimalusi loovuseks – olgu tegemist klassikaliste hapukurkide, krõmpsuva kimchi või uudsete marinaadimaitsetega hooajaliste köögiviljadega. Olgu eesmärgiks tervis, uued maitsed, traditsioonide hoidmine või lihtsalt rõõm katsetamisest – hapendamine ja marineerimine on väärt oskused, mis rikastavad meie söögilauda.
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:11,90 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      41500245
      Ilmumisaasta
      2025
      Mõõdud
      297x230
      Leheküljed
      116
      Ribakood
      9789908540245
      Keel
      Lisamise aeg
      26.06.2025
      Kujundaja

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt