Otse lehe sisu juurde

Idandid ja võrsed toidus

Autor
Toivo Niiberg
Kirjastus
Hea Lugu
Toimetanud
Meeli Müüripeal, Hille Pungas
Idandid ja võrsed tugevdavad tervist ja värskendavad olemist, sest neid süües saame palju kasulikku. Toivo Niiberg selgitab raamatus idandite ja võrsete väärtusi ja tutvustab kultuurtaimi, mille seemneid on eriti kasulik idandada. Idandama õpetab ta oma kogemustele tuginedes. Head taimetundjad leiavad kevadist värskendust ka lillepeenrast ja Eesti loodusest. Kas teate, kuidas maitsevad näiteks hosta-, kuuse-, kadaka-, angervaksa-, põdrakanepi-, humala-, merikapsa- ja põldosjavõrsed? Gurmaanist autor jagab ka idandite ja võrsetega toitude retsepte.
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:24,95 €

      Jaga

      ...

      ...