Otse lehe sisu juurde

Klassikalised kastmed

Kirjastus
Sinisukk
Üle 30 retsepti magusate ja soolaste kastmete, marinaadide ja salsa´de valmistamiseks. Siin leidub retsepte nii traditsiooniliste kastmete – valge kaste, jõhvikakaste, Hollandi kaste –, kui isuäratavate uustulnukate – kirbe apelsinikaste, kreemjas serfanikaste, suvine ürdimarinaad ja šokolaadikaste – valmistamiseks. Iga retsepti juures on tegevusjuhend ja värvipildid.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0813452
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2001
    Mõõdud
    210x205
    Leheküljed
    64
    Ribakood
    9789985733455
    Lisamise aeg
    03.11.2001
    ISBN
    9985733452

    Kategooria Top 10