Otse lehe sisu juurde

Soolavabad toidud

Kirjastus
Ersen
Autor
David C. Anderson, Thomas D. Anderson
* Vähendage või vältige soola, ohverdamata toidu maitset!
* Üle 250 südamesõbraliku soolavaese retsepti!
* Hoidke kontrolli all kõrge vererõhk, võitke südamepuudulikkus, vähendage vedelikupeetust ning parandage üldist tervislikku seisundit.

Nagu kõik madala naatriumisisaldusega dieedil olijad teavad, on maitseküllaste toitude valmistamine ilma soolata üsna keeruline. Lisaks enam kui 200 maitsva soolavaba toidu retsepti avaldamisele – lisaks nõuannetele soolavabaks ostlemiseks, milligrammide arvestamiseks ja soolavabaks toiduvalmistamiseks hädavajalike elementide soovitamisele – aitab see koka- ja terviseraamatu kombinatsioon juhtida lugejat tervislikuma ja aktiivsema elustiili juurde toidusedelit radikaalselt muutmata.

Hommikusöökide, eelroogade, pearoogade ja magustoitude hulgas õpite valmistama selliseid suurepäraseid toite, nagu kaneeli-rosinasai, lõhe basiilikuvõi kastmes, valges veinis hautatud kana, vasikalihaeskalopp, parimad šokolaadiküpsised, külm kurgisupp, palju muud!

Tänu sellele raamatule võite nautida toitu, palumata naabril teile „soola ulatada“.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0861568
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2012
    Mõõdud
    150x215
    Leheküljed
    312
    Ribakood
    9789949251568

    Kategooria Top 10