Hapendame hõrgutisi

Karin Bojs  (Autor)
Kui sügisest saab talv, täitub Karin Bojsi külmik hulga kirevate purkidega – köögiviljade hapendamine on alati olnud tema lemmikharrastus. Hapendada on võimalik peaaegu kõike, mis aias kasvab: kurke, ube, tomateid, suvikõrvitsaid, peete ja tomateid. Piimhappebakteritega hapendamine on üks vanemaid ja lihtsamaid köögiviljade säilitamise viise. See toob esile nende õrnad ja keerulised maitsed, säilitab peamised toiteained ega kuluta liialt energiat. Ja nagu autor selgitab, on hapendatud toit ka tervislik. "Hapendame hõrgutisi" on praktiline ja lihtne käsiraamat hapendamise saladustest ning sisaldab nii maitsvaid retsepte kui ka abistavaid nõuandeid hapendamise tehnika ja vajalike vahendite kohta
Toode pole saadaval
  • Tootekood: 0699838
  • Ribakood: 9789949279838
  • Lisamise aeg: 29.07.2016
  • Autor: Karin Bojs
  • Kirjastus: Tänapäev
  • Ilmumisaasta: 2016
  • Keel: Eesti
  • Raamatu formaat: Kõvakaaneline
  • Lehekülgi: 143
  • Mõõdud: 195x240
  • Tõlkinud: Anne-Mari Orntlich
  • Illustreerinud: Mikael Engblom

Viimased kommentaarid

Keskmine hinnang puudub (kokku 0 hindajat)
5 tähte 0
4 tähte 0
3 tähte 0
2 tähte 0
1 täht 0
Jaga oma mõtteid teiste klientidega
Lisan ostukorvi...
Lisan soovikorvi...
Sulge
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
First name is not valid.
Vigane email.
E-posti aadress on nõutud.
This email is already registered.
Vigane email.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
Enter a valid password.
Palun sisesta 6 või enam tähemärki.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
Selle isiku- või registrikoodiga on konto juba loodud
Vale Eesti isikukood
See väli on kohustuslik.
Birthday field is not valid.
Email, isikukood või salasõna on vale