Otse lehe sisu juurde

Hapendamine – see on imelihtne

Kirjastus
Varrak
Autor
Kai Põldvee-Mürk
Toimetanud
Kai Nurmik
Hapendamisel on kuumtöötlemisega võrreldes oma kindel eelis: sel moel hoidistades säilivad kõige paremini viljades olevad mineraalained ja vitamiinid ning nende toiteväärtust tõstavad lisaks veel käärimisel tekkivad ensüümid. Hapendatud toidud on rikkad kasulike probiootikumide poolest, mistõttu aitab nende tarbimine kaasa paremale seedimisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks aitavad hapendatud toidud kehast mürke välja viia. Siit raamatust leiad hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks. Üle viiekümne retsepti, mis annavad inspiratsiooni, mida purki panna, teiste seas ka kimchi ning kombucha retseptid.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    39915916
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2022
    Mõõdud
    225x170
    Leheküljed
    140
    Ribakood
    9789985355916
    Keel
    Toimetanud
    Kujundaja

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Viimati vaadatud