Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Söömisel on hiina kultuuris tähtis roll, mille ajalugu ulatub seitsme tuhande aasta taha. Hiinlased võivad söömise teemadel tundide kaupa innustunult vestelda. Söömine on neile sedavõrd tähtis, et on rohketes piltlikes väljendites kinnistunud ka igapäevakeelde. Hiina köök on tihedalt seotud ka hiina ravikunstiga: tasakaalustatud toit võib aidata nii mõnegi tõve vastu.
"Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas" pakub asjahuvilisele 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega. Teksti ja hõrkude piltide abil on võimalik valmistada maisikreemisuppi, magushaput kala, lõvipead vähilihaga, mandariini pannkooke, täidetud teokarpe jpm.
Toode on läbimüüdud!