Otse lehe sisu juurde

Marineeritud hoidised

Kirjastus
Hea Lugu
Autor
Pille Enden
Toimetanud
Tiina Lebane
Muidugi on köögi- ja puuvilju, marju ja juurvilju kõige kasulikum süüa nende parimas värskuses, aga kui saak on rikkalik, siis saab neid töödelduna pikemalt ja mitmekesisemalt nautida. Kuigi poes on hoidiste valik rikkalik, ei saa see vastu isetehtule. Raamatust leiab 50 retsepti nii köögiviljade kui ka marjade ja puuviljade marineerimiseks, maitsvate köögiviljasalatite ja praktiliste supipõhjade valmistamiseks. Põnevate uute koosluste kõrval on siin ka nostalgilise Toome salati või tomati-sibulasalati retsept, samuti supiklassikute borši, seljanka, ja rassolniku põhja tegemisõpetused. Hoidiste valmistamine on loominguline tegevus, kus igaüks saab oma fantaasiat koostise kokkupanemisel ja maitsete timmimisel vabalt kasutada. Tulemus on kohe näha ja pakub nautimisvõimalust kevadeni välja! Autor on aastate jooksul vähendanud äädika kogust ja tõdenud, et hoidised on suurepäraselt säilinud ka vähesema äädikaga. Ka purkide puhtus ja õhukindlalt sulgemine on väga olulised.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    49542154
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2022
    Mõõdud
    220x170
    Leheküljed
    128
    Ribakood
    9789916702154
    Keel
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Viimati vaadatud