Перейти к содержимому

Hapenda ja marineeri

Publisher
Ühinenud Ajakirjad
Author
Margit Aedla
Hapendamine ja marineerimine on sajanditevanune toidu säilitamise viis, mis on tänapäeval leidnud uue hingamise – mitte ainult säilivuse, vaid ka maitsete ja tervislikkuse tõttu. Niiviisi saab säilitada toitu pikemaks ajaks ilma keemiliste säilitusaineteta. Need kaks säilitusviisi takistavad riknemist põhjustavate bakterite ja hallituse teket ning võimaldavad nautida suviseid ja sügisesi vilju ka talvel. Eriväljaanne “Hapenda ja marineeri” viib lugeja avastusretkele mööda hapendamise ja marineerimise põnevaid radu – alustades lihtsatest retseptidest ja liikudes edasi keerukamate maitsekombinatsioonideni. Selle retseptikogumikuga inspireerime, harime ja julgustame katsetama. Siit leiad 99 tervislikku retsepti, rohkelt nõuandeid ja nippe, kuidas panna köögiviljad hapnema. Samuti erinevaid marinaadide võimalusi. Mõlemad meetodid pakuvad lõputult võimalusi loovuseks – olgu tegemist klassikaliste hapukurkide, krõmpsuva kimchi või uudsete marinaadimaitsetega hooajaliste köögiviljadega. Olgu eesmärgiks tervis, uued maitsed, traditsioonide hoidmine või lihtsalt rõõm katsetamisest – hapendamine ja marineerimine on väärt oskused, mis rikastavad meie söögilauda.
    Доставка 1-3 рабочих дня

      Цена:11,90 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      41500245
      Published At
      2025
      Dimensions
      297x230
      Pages
      116
      EAN
      9789908540245
      Created At (custom)
      26.06.2025
      Designer

      Популярные товары

      Samalt autorilt