Skip to content

Hapendame hõrgutisi

Publisher
Tänapäev
Author
Karin Bojs
Translator
Anne-Mari Orntlich
Illustrator
Mikael Engblom
Kui sügisest saab talv, täitub Karin Bojsi külmik hulga kirevate purkidega – köögiviljade hapendamine on alati olnud tema lemmikharrastus. Hapendada on võimalik peaaegu kõike, mis aias kasvab: kurke, ube, tomateid, suvikõrvitsaid, peete ja tomateid. Piimhappebakteritega hapendamine on üks vanemaid ja lihtsamaid köögiviljade säilitamise viise. See toob esile nende õrnad ja keerulised maitsed, säilitab peamised toiteained ega kuluta liialt energiat. Ja nagu autor selgitab, on hapendatud toit ka tervislik. "Hapendame hõrgutisi" on praktiline ja lihtne käsiraamat hapendamise saladustest ning sisaldab nii maitsvaid retsepte kui ka abistavaid nõuandeid hapendamise tehnika ja vajalike vahendite kohta

    Share

    Specification

    SKU
    0699838
    Publisher
    Published At
    2016
    Dimensions
    195x240
    Pages
    143
    EAN
    9789949279838
    Language
    Format
    Created At (custom)
    29.07.2016
    Illustrator

    Top Products

    Samalt autorilt

    Recently viewed