Skip to content

Kääritamine – alustame algusest

Võta aega maha ja valmista toitu, mis säilib

Author
Mark Diacono
Publisher
Sinisukk
Translator
Evelin Arak
Editor
Stella Sägi
Kääritamine on õrn kunst, mis võimaldab või soodustab toidul kasulike bakterite toimel millekski maitsvaks ja toitvaks muutuda. „Kääritamine – alustame algusest“ õpetab teile kõike, mida on kääritamisoskuste omandamiseks vaja. Raamatust õpid: —mis on kääritamine —millest ja kuidas alustada —millised on põhikoostisained —kuidas saavutada erakordseid maitseid Lihtsate näpunäidetega raamatust leiad lisaks mitmeid retsepte, et valmistada näiteks kimtšit, hapukurke või kombucha’t.
    Delivery 7 working days

      Price:27,95 €

      Share

      Specification

      Publisher
      SKU
      34992384
      Published At
      2022
      Dimensions
      190x138
      Pages
      176
      EAN
      9789949082384
      Language
      Format
      Translator

      Top Products

      Samalt autorilt