Skip to content

Toidu kuivatamine kodus

Puuviljanahast vinnutatud lihani

Publisher
Sinisukk
Author
Michelle Keogh
Translator
Piret Orav
Editor
Keit Lipp
"Toidu kuivatamise kunst ulatub tagasi iidsetesse aegadesse, kui talvevarudel tuule ja päikese käes kuivada lasti. Tänapäeva köögis on selleks paljude eeliste ja kasutusvõimalustega abimeheks toidukuivati. Raamatus kirjeldatakse erinevate toiduainete kuivatamise protsesse, antakse kasulikke näpunäiteid toidukuivati ja kuivatamiseks sobivate toiduainete valikuks, bakterite kasvu vältimiseks ning toidu kuivatamiseks ettevalmistamiseks. Lisatud on ka põnevad retseptid. Iga peatükk keskendub eraldi ühele oskusele alates lihtsast puu- ja köögiviljade kuivatamisest ning lõpetades puuviljanahkade valmistamise, liha vinnutamise, pähklite ja seemnete kuivatamise, imemaitsvate toortoidusuupistete ja maiustuste ning isegi lemmikloomadele mõeldud tervislike maiuste valmistamisega. "
    Delivery 7 working days

      Price:26,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      08144420
      Publisher
      Published At
      2016
      Dimensions
      205 x 225
      Pages
      192
      EAN
      9789949344420
      Language
      Format
      Created At (custom)
      21.09.2016
      Translator
      Editor

      Top Products

      Samalt autorilt