Marineeritud hoidised

0 out of 5
Rate this
Delivery 7 workdays
Last copies
23,70 €
Regular price: 24,95 €
Availability in stores
Muidugi on köögi- ja puuvilju, marju ja juurvilju kõige kasulikum süüa nende parimas värskuses, aga kui saak on rikkalik, siis saab neid töödelduna pikemalt ja mitmekesisemalt nautida. Kuigi poes on hoidiste valik rikkalik, ei saa see vastu isetehtule.
Raamatust leiab 50 retsepti nii köögiviljade kui ka marjade ja puuviljade marineerimiseks, maitsvate köögiviljasalatite ja praktiliste supipõhjade valmistamiseks. Põnevate uute koosluste kõrval on siin ka nostalgilise Toome salati või tomati-sibulasalati retsept, samuti supiklassikute borši, seljanka, ja rassolniku põhja tegemisõpetused.
Hoidiste valmistamine on loominguline tegevus, kus igaüks saab oma fantaasiat koostise kokkupanemisel ja maitsete timmimisel vabalt kasutada. Tulemus on kohe näha ja pakub nautimisvõimalust kevadeni välja! Autor on aastate jooksul vähendanud äädika kogust ja tõdenud, et hoidised on suurepäraselt säilinud ka vähesema äädikaga. Ka purkide puhtus ja õhukindlalt sulgemine on väga olulised.
Delivery 7 workdays
Last copies
23,70 €
Regular price: 24,95 €
Availability in stores